2024-08-16

Skåpsäng - säng anpassad efter din livsstil.

 

   kompakt boende

Skåpbäddar är mer praktiska än någonsin tidigare!

Vill du ha en bekväm säng som inte tar upp för mycket plats? Undrar du vad du ska välja mellan - en bekväm sömn eller mer värdefullt utrymme? Från och med nu behöver du inte oroa dig för det! Med den nya skåpsängen från Bed Concept kan du fritt anpassa ditt rum efter dina behov - så att du kan gå från träningsrum till extra sovrum på några ögonblick.
 
Skåpbädden Bed Concept är en modern möbel som är anpassad till dagens behov. Den kombinerar funktionalitet och användarvänlighet, men viktigast av allt är att den är helt säker. Den hopfällbara sängen Bed Concept är det bästa sättet att ändra från arbetsrum till sovrum, beroende på dina behov här och nu.

bekväm och funktionell interiör

Vad tycker formgivarna om skåpsängen från Bed Concept?

Inredningsarkitekterna medger att sängen från Bed Concept har varit efterfrågad på marknaden under en längre tid. ”Vårt hem har flera funktioner och förändras över tid efter våra behov. Vi tar emot gäster, skapar arbetsplatser, studerar, utbildar oss och ordnar barnkalas. Därför är det viktigt att maximera det tillgängliga utrymmet. Dessutom byggs det många små lägenheter idag, särskilt i storstäderna, så hur vi utnyttjar utrymmet har blivit en utmaning som kräver att vi tänker kreativt. Det är därför arkitekter uppskattar möbler som är funktionella, som t.ex. hopfällbara sängar. Med andra ord har garderobssängen blivit ett tecken på det dynamiska liv vi lever.

Ett upplyst sovrum med eleganta accessoarer
”

Litet sovrum? Svaret är en säng i garderoben

Enligt formgivarna är den hopfällbara sängen Bed Concept först och främst en säng för små lägenheter, där vardagsrummet ändrar funktion under dagen, t.ex. från vardagsrum på dagen till sovrum på kvällen. Den hopfällbara sängen innebär att sängen inte behöver stå öppen hela dagen, vilket är mycket viktigt i små utrymmen. Tack vare skåpsängen Bed Concept blir rummen universella - de kan fungera som vardagsrum, arbetsplats, arbetsplats eller studieplats, men också som en plats för föräldrar, barn eller deras gäster. Fällbar säng Bed Concept är också en bra möbel för alla små rum, inklusive klassiska sovrum. Tack vare stängningsfunktionen kan vi snabbt och enkelt återta det utrymme som en stor säng upptar på natten.

En man och en liten flicka står sida vid sida med en skylt som säger

Skåpsängar är bland de bästa familjemöblerna

En garderobssäng är en säng som gör livet enklare för hela familjen. Det är ett perfekt val för unga föräldrar som behöver göra om ett sovrum till en barnkammare. Väggsängar garanterar dem en bekväm plats att sova, som inte tar upp mycket utrymme när den är hopfälld. Sängar med skåp är också ett bra alternativ för familjemedlemmar som kommer på besök.

Man ligger på ett skåpssäng, och läser en tidning

Vem är skåpet säng för?

Skåpsängar är en lösning för alla som vill sova bekvämt, som i en klassisk säng, men som helt enkelt inte har plats för dem.  Väggsängen Bed Concept är perfekt för:

- en liten familjelägenhet
- en lägenhet med 1 sovrum för en singel eller ett sammanboende par
- ett barn- eller ungdomsrum
- studentrum
- ditt kontor om du behöver sträcka på benen lite under din rast
- gästrum
- och alla rum där vardagsrummet kan omvandlas till ett sovrum om det behövs.

Väggskåpsäng

Hur fungerar Bed Concept skåpsäng?

Vi har utformat sängen så att den ska vara enkel att använda, bekväm och säker för alla familjemedlemmar. Faktum är att väggsängen Bed Concept ser ut som en enkel och elegant garderob. Det är lätt att öppna sängen genom att trycka på den främre klaffen. Sedan behöver du bara dra ut försiktigt. Då börjar sängen på väggen sakta att falla ner och skapar en bekväm väggmonterad säng. Det är också lätt att stänga en sådan säng, så du behöver inte lägga ner mycket arbete på den väggmonterade sängen. Det är värt att tillägga att stängningssystemet är mycket tyst.

Bild av säng med inskription horisontell version och vertikal version

Är nattduksskåpen tillräckligt säkra?

Självklart är det så! Sängskåpet är hållbart och monteras i sin helhet på väggen. Dessutom är det utrustat med en metallram. Denna kombination gör hela sängen på väggen helt säker, stabil och hållbar. Sängen är också säkrad mot plötslig öppning..

Svartvit skylt med orden ”extra sovrum

Och var ska vi förvara sängkläderna i sängen i väggen?

Vi har utrustat våra skåpsängar med mycket praktiska bälten som håller fast sängkläderna. Och tack vare det kommer alla kuddar och täcken att försvinna tillsammans med sängen i väggen. Det är goda nyheter för alla som inte gillar att bädda sängar varje dag eller inte har tid att göra det.

skåpsängar med mycket praktiska bälten
 

Ett stort behov av att spara utrymme

Bed Concept är en modern skåpsäng som gör att du flexibelt kan ändra rummet efter dina behov. Den kombinerar komforten hos en traditionell säng med hög funktionalitet och elegant design. Sängen i väggen skapades för ett vardagsrum som är levande under dagen och blir ett sovrum på kvällen. Idén är enkel - poängen är att när sängen monteras på väggen ser den ut som en vacker garderob när den är hopfälld. Då finns det gott om plats över för hela familjens dagliga aktiviteter.

En man spelar trummor i ett rum med ett Tama-trumset,

Skåp säng - bekväm men också tyst?

Vi har designat Bed Concept i en minimalistisk design. Den geometriska formen, de handlösa fronterna och designen gör skåpsängen tidlös. Dessutom är den lätt att använda närhelst behovet uppstår. Du kanske undrar vad som händer med benen när sängen är i stängt läge? Jo, den här hopfällbara sängen står på ben som förblir en del av framsidan när sängen är stängd. Baksidan av sängen är fast monterad i väggen och har en plats som passar bra för böcker eller dekorationer. Så det är praktiskt att ta fram en bok eller lämna ifrån sig mobiltelefonen innan man somnar. Vi har inte glömt bort belysningen. Ett ytterligare alternativ i den väggmonterade sängen är LED-belysning, monterad under hyllor. Extra ljus bidrar till att skapa en mysig kvällsatmosfär. Sängen kan också utrustas med flexibla LED-lampor med ett inbyggt USB-uttag. Skåpbädd Bed Concept kan eftermonteras med extra höga hyllor eller en liten låda.

 

Bed Concept video

Cabinet bed Bed Concept är en revolutionerande möbel som låter dig styra utrymmet. Den låsbara smarta sängen är perfekt för alla inredningar som är ett sovrum på natten och som under dagen behöver göra plats för andra dagliga aktiviteter. Bed Concept är idealisk för:

- vardagsrum där föräldrar sover
- litet studentrum
- loftlägenhet för en singel eller ett sammanboende par
- gästrummet
- kontoret där du behöver sträcka på benen eller ta en tupplur under din rast
- ett sovrum med för lite utrymme för en klassisk säng
- du som behöver utrymme för andra dagliga aktiviteter

Storleksguide för garderobssängar

En vertikal smart säng är anpassad till fem olika typer av madrasser - 90, 120 och 140, 160 och 180 cm. De många varianterna gör att alla kan hitta den perfekta sängen - en stor säng för två, en enkelsäng för junior. Smart bed Bed Concept finns tillgänglig utan madrass, medan sängens design gör det möjligt att kombinera den med valfri madrass som är upp till 18 cm hög.

Jämförelsetabell för Concept Pro och Bed Concept

Vad är den smarta sängen tillverkad av?

Beroende på färgval är alla element i Bed Concept-systemet tillverkade av högkvalitativ laminerad kartong. Den är motståndskraftig mot repor, skador, fukt och höga temperaturer. Stödmekanismen och ramen på den väggmonterade sängen är tillverkade av metall, vilket direkt påverkar hållbarheten positivt. Ramen är tillverkad av trä och handtaget är tillverkat av läder.

Alla rum där vi vistas har olika storlekar och unika funktioner. Därför erbjuder vi skåpsängar i vertikalt och horisontellt utförande, med olika madrassbredder och i flera färgvarianter. Tack vare detta kan du anpassa möblerna efter dina behov och din stil.

Ett rum med en murphy säng och en skylt som säger

Utmärkt säng, eller hur? Smart säng Sängkoncept!



Se en instruktionsvideo som visar hur du monterar en väggsäng.

 



Vi ger dig råd om hur du bäst organiserar ditt arbete så att installationen
organisera arbetet på bästa möjliga sätt så att monteringen av sängen blir enkel och snabb.

 

 

Vilka färger kan man välja mellan för skåpbäddar?

Alla möbler i den här serien finns i fem färger - vit matt, vit blank, grå matt, grå blank och hantverkare ek. Vill du veta mer? Besök gärna vår sida.  Har du fler frågor? Skriv till oss så svarar vi gärna!


 
Visa fler inlägg från Augusti 2024

Rekommenderad

pixel